O achiziție și o despărțire în ultima zi de transferuri la Aerostar. La Bacău a ajuns un fundaș care a plecat de la ACS Poli

O achiziție și o despărțire în ultima zi de transferuri la Aerostar.** La Bacău a ajuns un fundaș care a plecat de la ACS Poli

Startul slab în campionatul Ligii 2 l-a determinat pe antrenorul Aerostarului Bacău să facă câteva schimbări în lot și să solicite și altele. Sub comanda lui Cristian Popovici a ajuns fundașul Alin Mutu (23 de ani), în timp ce mijlocașul Alexandru Roșca (20 de ani) și-a reziliat contractul, anunță Deșteptarea.

Alin Mutu semnase în această vară cu ACS Poli, după ce ultima dată a jucat la Luceafărul Oradea, însă fundașul central și-a reziliat contractul cu echipa timișoreană după etapa a 3-a. Mutu a jucat în primul meci al acestui sezon, în acel 1-4 de la Ovidiu cu SSC Farul, în care a făcut două hențuri în careu și a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Mutu va fi antrenat din nou de Cristian Popovici, cu care a colaborat și la Foresta Suceava. În cariera sa a mai jucat și pentru „U” Cluj și FC Zalău.

Cât îl privește pe Alexandru Roșca, mijlocașul care a mai trecut pe la Juventus București (acum Daco-Getica) și Dunărea Călărași, a evoluat în patru meciuri în acest sezon la Aerostar.

Altfel, „Aviatorii” nu și-au încheiat campania de achiziții, Popovici intenționând să testeze și câțiva stranieri.

În primele cinci etape ale Ligii 2, nou-promovata Aerostar a dezamăgit, obținând un singur punct, după un 1-1 în deplasare cu Metaloglobus. În acest weekend, formația băcăuană joacă luni, de la ora 18:30, în deplasare la Universitatea Cluj.

Pe aceeași temă