Nuno Claro și-a reziliat contractul cu ACS Poli

Nuno Claro** și-a reziliat contractul cu ACS Poli

ACS Poli a anunțat joi despărțirea de unul dintre cei mai importanți jucători care au făcut parte din lotul sezonului precedent. Goalkeeper-ul portughez Nuno Claro și clubul timișorean și-au încheiat colaborarea de comun acord.

În vârstă de 37 de ani, Nuno Claro a mai evoluat în România doar la CFR Cluj, unde a stat nu mai puțin de șase sezoane. A reușit să câștige cu echipa clujeană două titluri și două Cupe ale României, precum și Supercupa României în 2009. A ajuns pe Bega la începutul sezonului trecut, fiind principalul portar al celor de la ACS.

În vara anului 2009, pe vremea când și-a atins apogeul carierei evoluând pentru echipa din „Gruia”, Nuno Claro a fost evaluat de transfermarkt.com la suma de 800.000 de lire sterline. În acest moment, cota de piață a portughezului a ajuns la suma de 44.000 de lire sterline. Nuno Claro a evoluat până acum doar pentru echipe din țara sa natală și din România.

30 de apariții a avut Nuno Claro în Liga I pentru ACS Poli, încasând 39 de goluri în aceste partide. Portarul lusitan s-a remarcat cel mai mult în returul cu Gaz Metan, când a parat două lovituri de pedeapsă. El a avut și evoluții mai puțin apreciate, dar a reușit să atragă atenția Stelei și Rapidului de-a lungul acestui an.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă