Nuno Claro a semnat cu FC Olt: „Mi-au prezentat un proiect frumos, serios”

Nuno Claro a semnat cu FC Olt:**

FC Olt a realizat astăzi cel mai răsunător transfer din istoria clubului. Experimentatul portar portughez, Nuno Claro, a semnat un contract valabil pe un sezon cu slătinenii. Portarul de 37 de ani are 107 apariții în Liga 1, patru meciuri în Champions League și cinci în Europa League.

Sezonul trecut a evoluat titular pentru ACS Poli Timișoara, în Liga 1, grupare de care s-a despărțit chiar înainte de startul noului sezon.

„Am vorbit cu antrenorul, cu președintele, mi-au prezentat un proiect frumos, serios. De asta am acceptat să vin aici. Nu îmi va fi greu să mă obișnuiesc cu meciurile de la ora 11.00, va fi totul bine, așa sper. Ne propunem să terminăm cât mai sus posibil, acesta este obiectivul nostru. Depinde de antrenor dacă sâmbătă voi juca, eu sunt pregătit. Am făcut pregătirea la Timișoara și Rapid. Nu vreau să mă laud, să spun că mă consider titular, pentru asta trebuie să demonstrez. Eu cu gândul acesta am venit, să joc. Dacă antrenorul va decide asta, sunt pregătit. Nu mă gândesc la o revenire la CFR Cluj, acum mă gândesc doar să ajut FC Olt, noua mea echipă. Poli Timișoara este favorită la promovare, are un lot valoros pentru Liga a II-a, dar trebuie să demonstreze pe teren”, a declarat Nuno Claro pentru gazetanoua.ro.

Nuno Claro va debuta, cel mai probabil, în tricoul grupării FC Olt Slatina, sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu FC Caransebeș, ce se va disputa pe Stadionul „1 Mai” cu începere de la ora 11.00.

După prima etapă a Ligii a II-a, FC Olt s-a despărțit de un alt portar trecut pe la ACS Poli, Mario Kirev. Transferat în vară, goalkeeperul a greșit în primul meci al slătinenilor, înfrângerea de la Tărlungeni, scor 2-1, făcându-i de oficialii clubului oltean să-i rezilieze contractul bulgarului.

Foto: Gazeta nouă

Pe aceeași temă