Numărul despărțirilor de UTA s-ar putea ridica la nouă! Cei patru jucători anunțați că nu mai intră în vederile lui Ionuț Popa

Numărul despărțirilor de UTA s-ar putea ridica la nouă!** Cei patru jucători anunțați că nu mai intră în vederile lui Ionuț Popa

Numărul fotbaliștilor de care UTA se desparte după prima parte a campionatului este pe cale să crească la nouă. După Vădrariu, Pop, Cubleșan, Petra și Janos, alți patru jucători au fost informați că nu mai intră în planurile clubului pentru stagiunea de primăvară, anunță Sport Arad.

Pe undeva, nu este nicio surpriză, atâta timp cât toți cei în cauză au jucat puțin în campania de toamnă și – teoretic – ar fi și în avantajul lor să-și găsească alte angajamente. Din informațiile noastre, fundașul Daniel Dan și mijlocașii Lucian Oprea, Angelo Iuga și Cristinel Matei au primit telefonic vestea că se pot reorienta din această iarnă, fiecare dintre ei urmând să-și negocieze ieșirea de la gruparea emblemă a orașului Arad.

De altfel, Dan își luase oricum rămas bun de la colegii de echipă după meciul de la Constanța, dorind să-și canalizeze eforturile în alte domenii. Cu atât mai mult cu cât nici el nu a fost ocolit de restanțele financiare existente încă din returul campionatului trecut.

Rămâne, însă, de văzut dacă pe lista indezirabililor nu vor mai apărea unul-două nume, dar asta numai în funcție de bifarea unor achiziții pe care Ionuț Popa le are în minte și conducerea pe lista de priorități.

Altfel, pe lângă cei doi mijlocași sârbi, Janjic și Vidic, Ionuț Popa îl are în vedere și pe Dusan Ivanov, fundașul care s-a despărțit recent de ACS Poli Timișoara.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă