„Nu transferăm de dragul de a aduce oameni la echipă”

24 Jul. 2012, 11:35 Bursa transferurilor
„Nu transferăm de dragul** de a aduce oameni la echipă

Jucătorii echipei FC Argeș se apropie de finalul perioadei de cantonament de la Sfântu Gheorghe. Argeșenii se vor întoarce din acest cantonament mâine seară, înainte de sosirea în oraș urmând să dispute și un meci amical, adversar urmând să le fie echipa din Liga a III-a, CS Voluntari.

Gândurile piteștenilor înaintea acestor meciuri zboară și la întărirea lotului pentru că argeșenii doresc să mai aducă o serie de jucători la echipă. Cu toate acestea, managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, a declarat că nu va aduce la echipă jucători ce nu îi vor fi de folos.

„Mai avem nevoie de jucători. După părerea mea o să mai avem nevoie de doi jucători pentru a putea contura lotul pentru noua stagiune. Trebuie să mai aducem un fundaș central, dar și un mijlocaș central, care să fie coordonatorul nostru de joc. Numai că nu o să aducem la echipă jucători doar de dragul de a îi transfera. O să aducem doar jucătorii de care avem neapărat nevoie pentru noul sezon fiindcă altfel nu are nici un sens să transferăm jucători la echipa noastră”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

Sursa: Ziarul Top

24 Jul. 2012, 11:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă