Noutăți la ACS Poli: jucător de Liga I plus un golgheter de Liga a II-a

06 Aug. 2012, 16:51 Bursa transferurilor
Noutăți la ACS Poli:** jucător de Liga I plus un golgheter de Liga a II-a

Lucrurile încep să se miște la echipa antrenată de Vali Velcea. La antrenamentul de astăzi al echipei ACS Poli Timișoara, s-a prezentat un jucător nou. Este vorba de Laurențiu Boroiban (foto), un atacant care a confirmat la nivelul ligii secunde.

Fotbalistul de 27 de ani este liber de contract, iar în sezonul trecut a marcat nouă goluri (șase în tur, pentru Gaz Metan Severin și trei în retur, pentru ALRO Slatina). Nu a rezistat până la finalul antrenamentului, fiind în urmă cu pregătirea fizică. „Mai stau o zi-două la antrenamente, apoi o să văd ce spun antrenorii. Eu nu sunt pregătit sută la sută acum și nu am efectuat tot antrenamentul, mai ales că am venit azi noapte la Timișoara cu trenul. Eu, deocamdată, vreau să joc, ar fi o mare plăcere să rămân aici, dar deocamdată nu e nimic concret. Sunt două luni de când stau pe tușă, la un moment dat chiar mă gândeam să mă retrag”, a declarat Boroiban. Cea mai bună perioadă din cariera sa a fost în urmă cu două sezoane, când a reușit să înscrie 12 goluri pentru Gaz Metan CFR Craiova.

Un alt fotbalist care ar putea fi util timișorenilor în noul sezon este Daniel Vădrariu, un mijlocaș de 22 de ani, care se antrenează de mai multe zile sub comanda lui Vali Velcea. Vădrariu va fi împrumutat la ACS Poli de la Astra Ploiești, urmând ca în această săptămână să se definitiveze actele în acest sens.

Articol scris de Radu FAUR

06 Aug. 2012, 16:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă