Nouă jucători au semnat cu ACS Poli, iar lista nu s-a încheiat. Trupa lui Ionuț Popa și-a stabilit amicalele din această vară

Nouă jucători au semnat cu ACS Poli, iar lista nu s-a încheiat.** Trupa lui Ionuț Popa și-a stabilit amicalele din această vară

ACS Poli continuă pe plan local pregătirea pentru noul sezon al Ligii 2, însă stă cu gândul și la Liga 1, în situația în care Rapid va declara forfait. Timișorenii au reușit în ultima perioadă să semneze contracte cu nouă jucători, pe lângă cei pe care îi mai avea la dispoziție după retrogradare. În plus, antrenorul Ionuț Popa și staff-ul său testează și alți fotbaliști pe care i-ar putea înregimenta în scurt timp.

Potrivit site-ului oficial al echipei bănățene, conducerea clubului de pe „Dan Păltinișanu” a semnat contracte cu următorii jucători:

  • Mădălin Smaranda (portar, 30 ani) – un an
  • Daniel Vădrariu (fundaș stânga, 26 de ani) – doi ani
  • George Neagu (fundaș stânga, 30 de ani) – doi ani
  • Adrian Poparadu (mijlocaș central, 28 de ani) – un an cu opțiune de prelungire pe un an
  • Alexandru Popovici (atacant, 27 de ani) – un an cu opțiune de prelungire pe un an
  • Cătălin Doman (mijlocaș stânga, 28 de ani) – doi ani
  • Marius Croitoru (mijlocaș ofensiv, 35 de ani) – un an cu opțiune de prelungire pe un an
  • Cătălin Vraciu (atacant, 27 de ani) – doi ani
  • Octavian Drăghici (atacant, 30 de ani) – un an cu opțiune de prelungire pe un an

 

În schimb, ACS Poli nu a ajuns la un acord în privința banilor cu mijlocașul Dragoș Dragalina, de la Șoimii Pâncota, însă aproape l-a convins să semneze pe arădeanul Alin Ignea, mijlocaș venit de la FCM Baia Mare și care era dorit și de Roland Nagy la UTA Bătrâna Doamnă. Tratative se mai poartă și cu Emanuel Vasi (Șoimii Pâncota).

„Am semnat contract pe doi ani cu Smaranda, Vădrariu, Neagu, Poparadu, Ignea, Doman, și acum urmează să vină la mine Popovici. Domnul Roland Nagy îi poate dori pe Neagu și Ignea, dar peste un an sau peste doi. Deocamdată sunt jucătorii noștri”, declara marți, pentru oradestiri.ro, președintele Ioan Miculaș.

Pentru găsirea unui nou portar, după ce tratativele cu Octavian Ormenișan (FCM Baia Mare) nu s-au concretizat, iar la slovenul Marino Hammer (Maribor) s-a renunțat, staff-ul lui ACS Poli testează în aceste zile un italian. Stefano Aiolfi (19 ani, Cremonese) trebuie să impresioneze pentru a-i fi rezervă lui Smaranda. Și mijlocașul George Ionașcu (20 ani), venit de la echipa italiană Pergolettese, se află în probe.

Alin Șeroni, Pedro Henrique și Răzvan Trandu sunt așteptați și ei în lot.

Cât privește meciurile de pregătire din această vară, ACS Poli a stabilit o serie de șapte jocuri. OFK Belgrad (miercuri, Timișoara), Szeged (sâmbătă, Timișoara), Luceafărul Oradea (12 iulie, Sânmartin), Național Sebiș (14 mai, Sebiș), UTA Bătrâna Doamnă (20 iulie), CSM Lugoj (22 iulie) și Național Sebiș (23 iulie) urmează să fie adversarii echipei pregătite de Ionuț Popa.

Pe aceeași temă