Noi mutări la FCM! Eșecul cu Damila l-a făcut pe Isăilă să dea afară și să aducă alți jucători

Noi mutări la FCM!** Eșecul cu Damila l-a făcut pe Isăilă să dea afară și să aducă alți jucători

Sosirea noului antrenor Daniel Isăilă la divizionara secundă de fotbal, FC Municipal Târgu-Mureș, și debutul cu stângul în noua ediție de campionat, 0-2 la Damila Măciuca, a adus și primele modificări în componența lotului. S-a renunțat la serviciile lui Cigan, Apostol și Szabo.

În prima etapă, și-au făcut debutul două nume noi. Aceștia sunt Sebastian Sfârlea, care revine la echipă și fundașul Stelian Stancu, venit de la Sportul Studențesc. În afară de aceștia, lotul mai are alte trei nume noi. Este vorba despre portarul gălățean de 21 de ani, Gabriel Abraham, de la echipa secundă a Oțelului, cu numeroase prezențe în naționalele U17 și U19 ale României, atacantul de 23 de ani Cristian Cristea, de la Viitorul Constanța, și Gabriel Precup, mijlocaș de 26 ani de la Alro Slatina. După eșecul din etapa inaugurală, FC Municipal va încerca să strângă rândurile și să obțină prima victorie în confruntarea cu Luceafărul Oradea, care a dispus de FC Argeș cu 1-0.

Seso Câmpia Turzii – FCM în Cupa României

S-au stabilit și partidele din faza a V-a a Cupei României. Formația lui Daniel Isăilă va întâlni, în deplasare, divizionara C, Seso Câmpia Turzii. Partida se va disputa marți, 11 septembrie, de la ora 16.30, pe terenul din Câmpia Turzii. În cazul în care va obține calificarea în runda următoare, FC Municipal va întâlni în „șaisprezecimi” o formație din Liga I. În cele 14 jocuri ale acestei ultime faze, dinaintea intrării în competiție a echipelor de pe prima scenă, vor fi prezente 14 echipe din eșalonul secund, 13 echipe din Liga a III-a și una din Liga a IV-a.

Cel puțin doi jucători sub 21 de ani în teren

Echipele din Liga a II-a sunt obligate să folosească minimum doi jucători sub 21 de ani (născuți după 01.01.1991), pe toată durata jocului, numai dacă joacă împotriva unor echipe din aceeași categorie competițională. Echipele din Liga a III-a sunt obligate să folosească minimum 3 jucători sub 21 de ani, pe toată durata jocului, numai dacă joacă împotriva unor echipe din aceeași categorie competițională. În faza a V-a a competiției, toate formațiile au dreptul să efectueze cel mult 3 înlocuiri.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Foto: Eduard BLAGA

Pe aceeași temă