Nițulescu: „Nu suntem în întârziere cu transferurile”

27 Dec. 2011, 11:23 Bursa transferurilor
Nițulescu:**

Conducerea echipei Alro Slatina continuă în această perioadă negocierile în vederea completării lotului de jucători aflat sub comanda lui Daniel Mogoșanu. Președintele executiv Jane Nițulescu a precizat că fotbaliștii nou-veniți vor fi prezentați doar după ce membrii Consiliului de Administrație își vor da acordul în privința achizițiilor iernii.

„O să spunem cine vine la timpul potrivit. Eu nu fac supoziții, când spun, spun lucruri sigure. Atâta timp cât noi suntem în perfectări să încheiem contracte, am primit oferte, nu putem vorbi, că nu știm până la urmă ce ne aprobă șefii noștri din ofertele pe care le avem. Nu suntem în întârziere, suntem încă în timp. Dar trebuie să discut mai întâi cu șefii mei, ei ratifică ce facem noi. Toate la timpul lor”, a declarat Nițulescu.

Oficialii celor de la Alro nu au stabilit încă locul de desfășurare al stagiului de pregătire centralizată din această pauză competițională. În cadrul cantonamentului iernii, elevii lui Mogoșanu vor susține trei jocuri amicale, pentru ca alte șase partide de verificare să aibă loc în țară.

Sursa: Olt TV

27 Dec. 2011, 11:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă