Nicolae Manea se reîntoarce în Giulești

Nicolae Manea** se reîntoarce în Giulești

Nicolae Manea este aproape să revină în Giulești, după o pauză de trei ani, urmând a fi numit manager general

Nicolae Manea este pregătit să plece de la Corona Brașov, tehnicianul fiind nemulțumit de situația incertă de la club și de startul slab de sezon. În primele cinci meciuri, gruparea de sub Tâmpa a reușit un singur punct, în etapa trecută cu Dinamo (1-1). 

Fostul tehnician al Gloriei Bistrița a semnat pe doi ani cu formația de sub Tâmpa, iar în contractul său este trecută funcția de manager general. Din cauză că oficialii nu au găsit un antrenor, Manea a fost obligat să stea pe banca tehnică a brașovenilor.

Acum, fostul jucător din Giulești a discutat cu noul patron al Rapidului, Adrian Zamfir și se gândește să revină la echipa care l-a format. Nu în iarbă, ci în birouri, funcția propusă urmând a fi aceeași ca cea de la Corona, manager general.

„Am avut o discuție cu cei de la Rapid, dar momentan sunt sub contract cu Corona. Săptămâna asta voi lua o decizie”, a declarat  Manea pentru ProSport.

Rapid a învins, sâmbătă, gruparea de Liga a treia, Viitorul Axintele, 4-1, prin golurile lui Alexandru Ioniță (2), Ciolacu și Marian Stoica

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă