Nemaidorit la Gaz, Vârtic răspunde: „Nu vreau să plec”

03 Feb. 2012, 13:10 Bursa transferurilor

Titular în majoritatea partidelor susținute de Gaz Metan Severin în prima parte a sezonului, Rareș Vârtic (foto) a primit aprecierile suporterilor de pe ,,Municipal” în urma evoluțiilor sale, însă nu și din partea conducerii. Oficialii grupării de la Dunăre l-au înștiințat în scris în această iarnă că poate să-și caute altă echipă, întrucât nu mai intră în vederile antrenorului Marian Bondrea.

„Nu mi-a venit să cred. Efectiv, nu știu de ce vor să renunțe la mine, totul părea OK. Nu m-am certat cu nimeni și consider că mi-am făcut bine treaba. Inclusiv în mandatul lui Marian Bondrea am jucat, cu Juventus București a fost foarte mulțumit de mine. Nu știu ce s-a întâmplat pe parcurs, în vacanța ce a urmat”, a afirmat mijlocașul de 26 de ani, venit în vara trecută la cererea lui Cosmin Bodea.

Deși a rămas fără susținere, Rareș Vârtic a decis să nu dezarmeze și să lupte pentru locul său în echipă, motiv pentru care ieri s-a prezentat la Policlinica pentru Sportivi din Craiova și a efectuat vizita medicală, urmând ca de astăzi să se pregătească la Severin. „Nu vreau să plec! De ce să plec, când am contract încă un an și jumătate? Îmi plac suporterii, stadionul, orașul, de ce să plec? Am avut două oferte, și nu o spun doar așa, ca să mă dau important, dar am refuzat politicos, pentru că vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit. Peste tot unde am fost, la Mureșul Deva, Târgu Mureș, mi-am respectat înțelegerea și am fost corect, mi-am făcut treaba cum am putut mai bine. Sper să primesc o șansă și la Severin și eu zic că merit această șansă. Să mă primească și pe mine la antrenamente, să le demonstrez că merit să rămân. Dacă m-ar lua în pregătire în Antalya (4-16 februarie) ar fi nemaipomenit, dar, sincer, nu cred. M-aș mulțumi să mă accepte la antrenamente după, la întoarcere, și să-mi acorde încredere, pentru că eu vreau să joc, să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul”, a punctat Rareș Vârtic.

Sursa: GdS

Foto: Mircea OGLINDOIU

03 Feb. 2012, 13:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă