Neagoe: „Mi-am dorit să ajung la o echipă care se bate la promovare”

Neagoe:**

Ieri dimineață, jucătorii echipei CF Brăila s-au reunit la stadionul Municipal, printre primii sosiți fiind „căpitanul” Gabriel Bosoi, Adrian Câmpeanu, Sorin Frunză, Cosmin Necoară precum și Robert Neagoe, mijlocașul care a semnat deja cu gruparea de la Dunăre.

„Am avut mai multe oferte, dar mi-am dorit să ajung la o echipă care se bate la promovare și am ales Brăila, unde există un nucleu valoros de jucători. Sper să mă acomodez repede și să fac performanță la acest club”, a spus la plecare noua achiziție a formației de la Dunăre.

De altfel, conform unor surse din cadrul clubului, în această săptămână contractul lui Negoe va fi înregistrat la FRF.

Prezent la stadionul Municipal, Adelin Soare, președintele Consiliului de Administrație, a confirmat înregimentarea lui Neagoe precum și faptul că se caută soluții pentru zona centrală a apărării, unul dintre punctele nevralgice ale echipei brăilene în tur.

„Neagoe pleacă în acest stagiu de pregătire, zona mediană am întărit-o, căutăm soluții pentru postul de fundaș central. Panait nu mai reprezintă o soluție pentru moment, căutăm jucători peste valoarea celor pe care îi avem. Suntem în discuții cu câțiva fotbaliști, probabil că în această săptămână o să și concretizăm ceva”, a spus Adelin Soare.

VEZI mai multe POZE de la plecarea spre Moldova

La ora 9.00 autocarul a plecat spre baza sportivă „Zimbrul” din Chișinău, locația unde CF Brăila va efectua cel de-al doilea cantonament. Brăilenii au ajuns la destinație ieri, în jurul orei 13.30, s-au cazat, iar după-amiază au efectuat primul antrenament.

Astăzi CF Brăila va susține primul amical, partenera de joc a elevilor lui Alin Pânzaru fiind echipa din prima ligă a Republicii Moldova, Olimpia Bălți.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

 

Pe aceeași temă