Național Sebiș transferă pe bandă rulantă. A ajuns la 10 achiziții în câteva zile, ultimul transfer fiind de la un club din Liga 2. Emil Dică, cel mai sonor nume

După ce a ratat încă o dată promovarea în Liga 2, Național Sebiș e nevoită să o ia de la capăt în noul sezon al Ligii 3. Echipa arădeană va continua cu managerul-antrenor Călin Cojocaru, iar în această perioadă își reconstruiește lotul. Până acum au transferat 10 jucători, ultimul venind din Liga 2, de la CS Afumați.

Cum din vechea garnitură se dorește păstrarea a doar șapte jucători, cu mențiunea că rămânerea lui Dragoș Săulescu la echipă încă nu e certă, iar George Pirtea are ușa deschisă dacă nu își găsește un angajament mai avantajos, din stagiunea trecută mai rămân pe loc doar portarul Munteanu, fundașii Bârsănel, Basic, Siminic și Moise și mijlocașii Fuchs și Susan.

Potrivit Sport Arad, primele mutări ale lui Cojocaru au fost șase jucători tineri sau foarte tineri. S-a împrumutat patru dinamoviști, portarul Alexandru Burci, fundașul Petre Giuga, mijlocașul Raul Drugă și atacantul Silviu Oprescu, un fost fundaș al Berceniului, Florin Matei, și Robert Pîslaru, care în cariera sa a trecut pe la Farul, Bucovina Pojorâta sau Unirea Slobozia.

Ulterior, echipa arădeană a mai bătut palma cu încă trei jucători: Emil Dică (ultima dată la ASA Târgu Mureș), Alexandru Golban și Gabriel Jenaru (ambii veniți de la Atletic Bradu).

Iar ultima achiziție bifată este un jucător din Liga 2. Ionuț Petculescu (foto mic), mijlocașul celor de la CS Afumați, va merge la Sebiș, scrie Sport Arad. Jucătorul de 27 de ani a evoluat în sezonul recent încheiat în 26 de meciuri, în multe dintre ele intrând din postura de rezervă și a înscris 2 goluri.

Născut în anul 1989, târgovișteanul Petculescu face parte din generația ce a devenit vicecampioană națională de juniori în 2007, la Sibiu, sub îndrumarea lui Ionel Pitaru. Dâmbovițeanul a mai evoluat în cariera sa la Chindia, Urban Titu, FCM Târgoviște și Minerul Motru, iar vara trecută a promovat în Liga 2 cu CS Afumați.

 

Pe aceeași temă