Murariu este noul antrenor principal al Rapidului

09 Jul. 2012, 16:38 Bursa transferurilor
Murariu** este noul antrenor principal al Rapidului

Cu două zile înaintea reluării pregătirilor, conducerea echipei Rapid CFR Suceava a făcut o schimbare la nivelul băncii tehnice, numindu-l pe Ovidiu Murariu antrenor principal. Fostul principal al ceferiștilor, Bogdan Tudoreanu, va continua pe banca singurei reprezentante a județului Suceava în Liga a doua, dar va ocupa postul de antrenor secund. Noul antrenor al sucevenilor, Ovidiu Murariu, a mai făcut parte din staff-ul echipei în ediția de campionat 2010 – 2011, când a ocupat funcția de director sportiv.

Lotul Rapidului se va reuni astăzi, pe stadionul Areni

După aproximativ patru săptămâni de pauză, în care au existat multe semne de întrebare privind soarta Rapid CFR Suceava în noul sezon, lotul echipei se va reuni astăzi, la ora 17.00, pe stadionul Areni, pentru a pregăti noul sezon, primul din istoria clubului în eșalonul secund al României. Aceasta este a treia oră când s-a hotărât revenirea la antrenamente, în primele două cazuri reunirea fiind amânată din cauza incertitudinii finanțării echipei.

Noul antrenor principal al echipei Rapid CFR Suceava, Ovidiu Murariu, a declarat: „Deocamdată nu am stabilit nimic în ce privește programul de pregătire și nici lotul de jucători cu care vom aborda noul sezon, acestea urmând să se clarifice în perioada următoare. Mâine vom vedea ce jucători se vor prezenta la pregătire, cine va pleca și ce variante sunt pentru a aduce fotbaliști cu care să completăm și să întărim lotul. Important este că echipa se va înscrie și va juca în campionat. Chiar dacă au fost nenumărate zvonuri nefavorabile clubului, cert este că echipa intră pe un traseu normal și astfel ne putem pregăti pentru noul sezon”.

Cert este că trei dintre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut la Rapid s-au despărțit de gruparea suceveană, mai exact Cornea, Tincu și Marinkovic, jucători care au fost împrumutați și au terminat contractul, Velescu și Preda, având șanse să continue cu Rapid.

Rapidiștii vor debuta în Liga a II-a pe data de 18 august, când va începe noul sezon în care județul Suceava va avea din nou o reprezentantă în eșalonul secund.

Sursa: Monitorul de Suceava

09 Jul. 2012, 16:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă