Murariu a renunțat la Turiță

14 Aug. 2012, 09:29 Bursa transferurilor
Murariu a renunțat la Turiță

Conducerea tehnică a divizionarei secunde Rapid CFR Suceava a renunțat pentru moment la ideea achiziționării portarului Jan Turiță. Tânărul goalkeeper a apărat buturile „€œceferiștilor” în prima repriză a amicalului cu Foresta Mălini, însă antrenorul Ovidiu Murariu a considerat că jucătorul este deocamdată prea „€œcrud” pentru duelurile din Liga a 2-a, motiv pentru care Jan a făcut cale întoarsă către Sporting.

„€œAm vrut să-l vedem cum apără într-un meci amical, dar deocamdată considerăm că Turiță este prea crud pentru Liga a 2-a. I-am transmis să nu dezarmeze, rămâne în vederile noastre și poate pe viitor se va ivi o nouă șansă să evolueze la Rapid”, a șeful băncii tehnice rapidiste, Ovidiu Murariu, care va miza în sezonul viitor pe vechiul cuplu de portari Cătălin Pascal -€“ Andrei Preda.

După amicalul cu Foresta Mălini, tehnicianul „€œceferiștilor” a renunțat și la atacantul ieșean Sabie, venit în probe de la echipa de juniori republicani de la LPS Iași. De asemenea, Ovidiu Murariu a făcut curățenie și în rândul juniorilor prezenți în ultimele săptămâni la antrenamentele Rapidului, singurul păstrat fiind Adrian Vornicu, restul urmând să continue pregătirea alături de grupele de republicani de la LPS.

Sursa: Gazeta SV

14 Aug. 2012, 09:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă