Moroșan e jucătorul Recașului!

27 Jan. 2012, 14:13 Bursa transferurilor
Moroșan e jucătorul** Recașului!

ACS Recaș l-a luat pe atacantul Bogdan Moroșan (foto dreapta) care își căutase echipă și în ligile inferioare din Germania. Fostul campion polist la juniori B și-a găsit o echipă mai aproape de casă după experiențele mai puțin reușite la seniori cu Petrolul și Hunedoara.

„Moroșan e un jucător cu care ne-am înțeles de mai demult, el aștepta o ofertă din străinătate, din Germania. Semnase cu noi dar i s-a permis să fie lăsat acolo dacă-și găsește echipă. A avut termen până la plecarea de miercuri în cantonament. E un jucător U21, așa cum vroiam, sunt mulțumit de achiziții”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul „atleticilor”, pentru banatsport.ro.

Recășenii i-au mai achiziționat în această iarnă pe fundașii Horia Opriș și Ionuț Cuciorvă. Înainte de stagiul centralizat din localitatea 1 Mai, „verzii” au mai disputat un joc test cu Bega Belinț (județ), încheiat cu scorul de 6-0. Au marcat B. Steop (2), Moroșan (2), Cuciorvă și Nanu.

De notat că atacantul Andronic a fost încercat pe postul de fundaș central iar „Moro” a evoluat ca mijlocaș dreapta. AC Recaș va juca următorul amical pe 29 ianuarie cu Luceafărul Oradea, urmând să se întoarcă din cantonament pe 3 februarie.

sursa: Banat Sport

27 Jan. 2012, 14:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă