Monel Cîrstoiu și Andrei Popescu au ajuns în Zăvoi

Monel Cîrstoiu și Andrei Popescu** au ajuns în Zăvoi

Mijlocașul Monel Cîrstoiu (24 ani)  și portarul Andrei Popescu (28 ani) au devenit jucătorii echipei CSM Rm. Vâlcea. Fostul argeșean a fost deja legitimat ieri la CSM de către președintele Gheorghe Constantin, care a profitat că a mers la București, la ședința Comitetului Executiv.

„Cîrstoiu este deja jucătorul CSM-ului, a semnat contractul și l-am și legitimat. Argeșul păstrează 50% din drepturile federative asupra jucătorului” a explicat Gheorghe Constantin. Cîrstoiu este al doilea jucător venit de la FC Argeș, după fundașul dreapta Marius Briceag. Cei doi piteșteni optaseră initial pentru UTA, dar au părăsit Aradul din cauza instabilității de acolo. „E bine că suntem mai mulți argeșeni la Vâlcea. L-am sunat și eu pe Monel și i-am spus să vină la CSM, că se vrea performanță” a spus Marius Briceag.

Născut la Horezu-Vâlcea,  portarul Andrei Sorin Popescu (28 ani) a evoluat în ultima perioadă la FC Bihor, dar s-a afirmat la Sportul Studențesc, unde a jucat în perioada 2005-2011, având meciuri și în primul eșalon. În urmă cu un an, Popescu a negociat intens cu CSM-ul condus atunci de Cătălin Rufă, dar a ales să continue cu Bihor.

„Trebuia să avem mai multe soluții și pe postul de portar, chiar dacă Matache este absolut extraordinar. Sperăm ca azi să ne înțelegem și cu un fundaș central” a spus managerul general Lucian Munteanu. 

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă