Monac pune pragmatic problema: „Bani sau dezlegare pentru Vaslui”

Monac pune pragmatic problema:** „Bani sau dezlegare pentru Vaslui

Cele 10 zile în plus de vacanță îi încurcă puțin planurile și lui Cristian Monac. Mijlocașul ofensiv este insistent curtat de mai multe cluburi de Liga I, dar el nu a putut da un răspuns până în acest moment. Arădeanul s-a aflat printre cei trei fotbaliști prezenți la reunirile lui Marțian, dar asta numai pentru că are un interes aparte față de ceilalți jucători.

„Îmi doream foarte mult să-mi clarific situația și, într-un fel, am reușit. Am avut o discuție cu domnul Adrian Marțian, care a spus că în această săptămână, sau cel târziu luni, îmi va achita restanțele financiare. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, îmi voi depune memoriu pentru a deveni liber de contract, dar mai este și o altă variantă. Sunt dispus să renunț la toți banii ce mi se cuvin dacă mi se va da dezlegarea. Mi-ar plăcea să ajung cât mai repede la Vaslui, îmi doresc foarte mult să demonstrez că pot face față nivelului Ligii 1″, a declarat utistul.

De pe 15 ianuarie, datoria totală către Monac va fi de 4000 de euro. Teoretic, Adrian Marțian are varianta să-i achite doar două salarii restante fotbalistului care 28 ianuarie face 22 de ani, cu mențiunea că în momentul în care se va aproba planul de reorganizare, dejeanul oricum trebuie să stingă toate datoriile clubului făcute în insolvență. Însă, indiferent de cum vor decurge lucrurile, arădeanul se va despărți de UTA cel târziu la vară. „În iunie îmi expiră contractul și nu-l voi mai reînnoi. Cel puțin în actualele condiții de la club, nu mă gândesc să mai rămân. Gândul meu este deja la Vaslui, deși, dacă ar fi să mai rămân o jumătate de an la Arad, o să dau totul pentru UTA”, a adăugat arădeanul.

Pe undeva, talentatul „textilist” și-a dezamăgit colegii și antrenorul lipsind de la reunirea lui Eugen Trică, dar onorând-o pe cea a lui Marțian. „Am ales să vin la club mai ales pentru a-mi clarifica situația contractuală, nu cred că ar trebui să fiu acuzat de ceva. Vineri nu am fost prezent alături de băieți, fiindcă pur și simplu nu am putut să ajung…”, a adăugat Cristi Monac.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă