Moldoveanu și-a asigurat revenirea la Dinamo. Mircea Rednic, impresionat de atacantul împrumutat la Petrolul: „O să vină înapoi. Asta e clar!”

Moldoveanu și-a asigurat revenirea la Dinamo.** Mircea Rednic, impresionat de atacantul împrumutat la Petrolul:

Ecoul golului marcat din foarfecă de Robert Moldoveanu (20 de ani) în derby-ul Petrolul – „U” Cluj (scor 1-0) răsună și acum. Atacantul împrumutat de ploieșteni de la Dinamo l-a impresionat inclusiv pe Mircea Rednic, care, astăzi, în conferința de presă premergătoare meciului cu Concordia Chiajna (de vineri, de la ora 21:00), a anunțat că și-l dorește înapoi pe Moldoveanu.

Totodată, Rednic a făcut referire și la Marco Ehmann (18 ani) și Mihai Neicuțescu (20 de ani), fundaș, respectiv mijlocaș împrumutați la SSC Farul, respectiv Chindia. Și pe aceștia îi dorește înapoi la Dinamo de la vară, când echipa va fi nevoită să folosească meci de meci, obligatoriu, doi jucători Under21, însă în privința lui Neicuțescu spune că are unele reproșuri să-i facă, fiindcă nu prea reușește să se implună la Târgoviște.

„Oricum, Moldoveanu o să vină înapoi. Asta e clar! Au fost lăsați acolo, el, Ehmann și Neicuțescu doar ca să joace. Primii doi o fac bine, Neicuțescu are ceva probleme. Voi vorbi cu el, dacă nu se impune acolo nu va veni înapoi. Mi-a plăcut golul! Și la antrenamente, la jocuri, el băga foarfecă… Câteodată reușește, câteodată nu. Bine, nu se compară cu golul lui Dănciulescu în Ghencea, la 4-2. Aia foarfecă adevărată, șiret plin. Aici a fost puțin de tibie, apărătoare, dar e important că a încercat și a reușit. Ca joc mi-a plăcut, e o soluție pentru la anul, ținând cont de regulament, cu doi jucători U21”, a spus Mircea Rednic.

După golul marcat cu „U” Cluj, Robert Moldoveanu spunea că așteaptă din partea lui Mircea Rednic să ia o decizie în favoarea sa la vară, în privința readucerii în lotul lui Dinamo. „Cred că nu l-a convins numai execuția, ci și jocul din această seară și sper ca din vară să ia o decizie foarte bună în privința mea”, a declarat Moldoveanu.

În șase meciuri jucate la Petrolul în 2019, toate începute ca titular, Robert Moldoveanu a înscris două goluri, cu Energeticianul (2-0) și „U” Cluj (1-0). În prima parte a sezonului actual, atacantul bucureștean a fost utilizat în 15 meciuri la Dinamo, în doar trei ca titular, și a înscris un gol, cu Gaz Metan (2-3).

Cât îi privește pe ceilalți doi jucători despre care a vorbit Mircea Rednic și care aparțin de Dinamo, fundașul Marco Ehmann a fost uitilizat la Farul în doar trei jocuri, ca intergralist, fiindcă a fost convocat și la naționala Under 19, în timp ce mijlocașul Mihai Neicuțescu are cinci apariții în tricoul Chindiei în acest an, însă doar 114 minute strânse, și un gol, cu CS Mioveni (4-1).

Foto: George FILIP (Mediafax foto)

Pe aceeași temă