Minciună și Antohi au ajuns la Juventus. „Am încheiat campania de transferuri”

Doi dintre cei mai importanți jucători pe care Fortuna Poiana Câmpina s-a bazat în prima parte a sezonului din Liga 2, Bogdan Minciună și Andrei Antohi (foto, în stânga, respectiv dreapta), și-au găsit repede echipe pentru care să evolueze. Cei doi au ajuns la un acord cu Juventus București, formație care s-a întărit serios în această iarnă și trage la promovarea în Liga 2.

„Juventus, prin aducerea celor doi jucători de la Fortuna Poiana Câmpina, Bogdan Minciună și Antohi, credem că am încheiat campania de transferuri”, a spus Radu Vasile, antrenor din cadrul clubului bucureștean, la Sport Total FM.

Antohi a jucat 1.024 minute și a înscris trei goluri pentru Fortuna în acest sezon, în timp ce Minciună a jucat 1.320 minute și a înscris un gol.

Cei doi jucători au și debutat la echipa din Liga 3 care organizează în aceste zile Cupa Juventus. Contra Voinței Snagov, scor 14-3, Bogdan Minciună și Andrei Antohi au îmbrăcat pentru prima dată echipamentul echipei din Colentina și au marcat amândoi câte două goluri, răsplătind astfel încrederea acordată de tehnicianul Marin Barbu, care i-a trimis în teren din primul minut și i-a schimbat la pauză, când scorul era deja 7-0.

Birău a ajuns la FC Caransebeș

Altfel, Alexandru Birău, fundaș care tocmai s-a despărțit și el de Fortuna, a ajuns la o înțelegere cu FC Caransebeș. Jucătorul ce se încadrează pentru locul de under 21 a evoluat sâmbătă pentru „gugulani” în a doua repriză a amicalului cu ASU Politehnica, scor 2-1.

Timișorean la origine, Birău a jucat pentru Fortuna în actuala ediție de campionat 287 de minute, fiind titular doar în trei partide, fără a reușit să marcheze vreun gol.

Pe aceeași temă