Luceafărul continuă transferurile. Bihorenii au adus un fundaș de la Gaz Metan și așteaptă cărțile verzi ale altor doi jucători

Luceafărul Oradea a mai realizat un transfer în această săptămână după ce înaintea meciului cu Chindia, de sâmbăta trecută, aducea mai mulți jucători de la ACS Șirineasa sau din postura de liberi de contract.

Profitând de faptul că Gaz Metan Mediaș l-a pus pe liber pe fundașul Răzvan Trif (19 ani), conducătorii Luceafărului au fost pe fază și l-au convins pe tânărul jucător să se alăture lotului condus de Cristian Dulca. Originar din Jidvei, Trif a fost în lotul Gazului în ultimele patru sezoane, însă a evoluat mai mult la echipa secundă. În campionatul trecut a bifat doar două meciuri (48 de minute) și a înscris un gol, în timp ce în acest debut de Liga 1 a fost trimis pe teren tot în două jocuri (47 de minute).

Săptămâna trecută, după schimbarea finanțatorului, Luceafărul Oradea i-a adus și pe Georgios Gakos, Daniel Ciobanu, Andrei Tânc, Marius Cioiu, Darius Covaci, Andrei Dragu, Florian Pîrvu și Vlad Rusu.

Potrivit bihon.ro, în aceste zile, gruparea bihoreană speră să-i legitimeze și pe Andrei Antohi și Ovidiu Popa, jucători cărora le așteaptă cărțile verzi de la forsele lor echipe din Oman (FC Sohar), respectiv Ungaria (Cigand SE). În plus, stafful tehnic a decis să renunțe la fundașul Flavius Drăgan, care a fost împrumutat la Crișul Chișineu Criș.

În meciul cu Chindia, Luceafărul Oradea a obținut prima victorie din acest sezon. După șase etape, echipa bihoreană are 4 puncte și se află pe locul 17. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă la București, cu Metaloglobus, echipă de pe locul 15, cu 5 puncte.

Foto: Istvan BERTALAN

Pe aceeași temă