Mihai Stere se apără față de acuzele de blat de când juca în Liga 1

Mihai Stere se apără față de acuzele de blat de când juca în Liga 1

Revenit la Târgu-Mureș, după ce a jucat la Concordia Chiajna și Corona Brașov, fostul căpitan al FC Municipal a răspuns la acuzațiile care i s-au adus la mult timp după partida din turul ediției trecute a campionatului Ligii I de fotbal.
În etapa a XV-a, FC Municipal Târgu-Mureș a învins Concordia Chiajna cu 3-0, partidă suspectată de noncombat din partea echipei ilfovene. Printre cei suspectați, Sorin Pană, de la oaspeți și Mihai Stere, care activa la aceeași echipă. Declarația a venit din partea unui cititor, iar Pană a negat ulterior, fiind prezentat ca victimă, deoarece și-a pierdut locul în echipă.

„M-au deranjat mult acuzațiile care au apărut, dar am considerat că nu are rost să mă iau de piept cu un cotidian puternic, așa că am lăsat-o baltă. Numai eu aveam de pierdut. Ei se pot lua după orice declarație a oricui, chiar dacă nu sunt verificate, iar eu nu am chef pentru astfel de scandaluri. Am însă o întrebare: dacă erau șanse ca să fie dovedit că am participat la așa ceva, mai aveau încredere în mine cei care își doresc să fac parte din lot sau conducerea vreunei echipe ? Era doar partida din tur, iar FCM a pierdut în retur la Chiajna cu 4-1, când mai aveau șanse, dar au retrogradat. De ce nu s-ar fi făcut atunci aranjamente”, a fost declarația lui Mihai Stere, după ce a semnat contractul cu echipa mureșeană.

În altă ordine de idei, FCM se va reuni luni, 21 ianuarie, iar Stere are promis un post în stafful clubului, cel mai probabil cel de director sportiv

Articol scris de Mihai VEREȘ

Pe aceeași temă