Mihai Ionescu : „Nu s-a integrat în program”

18 Jan. 2009, 14:13 Bursa transferurilor
Mihai Ionescu**:

Ceahlăul l-a urmărit la cateva jocuri „școala” pe Florin Coman și au decis să nu-l rețină în lot pentru retur. Așadar, pietrenii au abandonat negocierile cu Dunărea Giurgiu pentru transferul atacantului de 24 de ani. Oficialii Ceahlăului s-au înțeles în schimb cu giurgiuvenii pentru un meci amical, care va avea loc la Piatra Neamț, miercurea viitoare. Inițial, Florin Coman i-a stârnit interesul managerului Florin Marin (foto), dar nu a reușit să-l convingă că va face față cerințelor de la Ceahlăul. Atacantul a părăsit gruparea pietreană după meciul școală de la sfârșitul săptămânii.

„Nu s-a integrat în program și am considerat că nu ne poate ajuta în realizarea obiectivului nostru, promovarea”, a precizat antrenorul Ceahlăului, Mihai Ionescu.

Pietrenii sunt de miercuri în cantonament și răspund bine la pregătire, care cuprinde și câte trei antrenamente pe zi. Ultima noutate în lot este un tînăr portar de la Laminorul Roman, din liga a treia, care urmează un program special. Conducerea Ceahlăului a negat interesul privindu-l pe portarul Haisan si pe atacantul Neagu de la FC Vaslui

Articol scris de Cristi Soroceanu

18 Jan. 2009, 14:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă