Mihai Dina este așteptat la ACS Poli!

Mihai Dina este așteptat la ACS Poli!

Timișorenii s-au înțeles în principiu cu fostul atacant al Craiovei. Mihai Dina a evoluat ultima dată în Ungaria la Gyor și va completa atacul lui ACS Poli. Jucătorul de 27 de ani va semna din postura de jucător liber de contract.

Clubul bănățean din Liga a II-a a stat în tur în doar trei atacanți, având norocul că mijlocașul Cristi Boldea a dat un randament nespera din poziție de vârf 2. Dacă macedoneanul Petkovski a părăsit echipa neanunțat, conducerea lui ACS Poli s-a reorientat și pare să fi găsit soluția ideală în condițiile financiare actuale. Sub comanda lui Valentin Velcea va sosi Mihai Dina. Atacantul oltean s-a remarcat la Universitatea Craiova în Liga I, club pentru care a marcat de 31 de ori în 125 de apariții. Plecarea din Cetatea Banilor a însemnat însă pentru el și intrarea într-un con de umbră. Nu a avut evoluții reușire la Petrolul și Mioveni, așa că a încercat o aventură în Ungaria. Una finalizată la Gyor toamna trecută (un gol în opt apariții în NB1).

Dina se află în tratative avansate cu ACS Poli și înțelegerea va fi finalizată în această după masă în urma Consiliului Consultativ al clubului. Interesant e că jucătorul a fost aproape de a semna cu Severinul săptămâna trecută, grupare cu care s-a și pregătit și de la care bănățenii mai așteaptă sosirea unui mijlocaș. Numele dorite fiind Moutinho și Alex Neacșa, jucători aflați în litigiu CS Turnu Severin.

 

Articol de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Pe aceeași temă