Mihai Dina e oficial primul transfer al iernii pentru Poli

Mihai Dina** e oficial primul transfer al iernii pentru Poli

Atacantul oltean a semnat în fața jurnaliștilor un contract pe un an și jumătate cu gruparea timișoreană. Mihai Dina, primul jucător acontat de bănățeni în această perioadă de transferuri, a fost prezentat cu fast de ACS Poli.

După ce Petkovski și Pap au plecat subit iar Petre nu a fost convins să semneze, timișorenii au reușit în sfârșit primul transfer al iernii. Mihai Dina s-a pregătit două zile sub comanda lui Valentin Velcea și a fost prezentat ca la echipele mari.

Călin Rosenblum, managerul sportiv al bănățenilor a ținut să introducă noua achiziție deși a avut recent probleme de sănătate. Dina a semnat pe un an și jumătate cu drept de prelungire pe încă un an.

„Suntem bucuroși că am reușit să transferăm un jucător de Liga I. E un câștig real. Nu suntem interesați să aducem mulți jucători. Două-trei piese, și cu asta lotul pentru retur e făcut. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Contractul e pe un termen mai lung”
Călin Rosenblum, manager sportiv ACS Poli

„Mă bucur că am semnat și sper să facem o treabă bună împreună”, a spus Dina în timp ce își punea semnătura pe acte.

Atacantul de 27 de ani va purta tricoul cu numărul 10, care i-a aparținut în tur lui Daminuță. „Antrenorul mi-a zis că acest număr e liber și să-l iau dacă vreau… Suntem foarte apropae de promovare. E un oraș care iubește fotbalul. Orașul m-a convins”, a adăugat Dina despre motivul care l-a determinat să aleagă Timișoara în dauna Severinului.

„Sunt și jucători care înțeleg”

Călin Rosenblum a mai spus că spre deosebire de alți jucători cu Mihai Dina s-a înțeles imediat. „Ne-am înțeles din prima, aproape că nu a fost nicio negociere, sunt și jucători care înteleg. Sunt alții care țin la punctul lor de vedere. Important e că suntem unde ne-am dorit. Nu e niciun semnal cu jucătorii respectivi de la Severin, până nu finalizăm nu discutăm cu nimeni”, a mai spus managerul sportiv al timișorenilor. Acesta arătându-se deranjat și de modul în care portarul junior de la Jimbolia, Eduard Pap, a fost adus și îndepărtat apoi de la ACS Poli, „a venit să-și facă cotă”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă