Marțian dă asigurări: „UTA are opt jucători noi de la FC Argeș și FC Bihor”

Pete de optimism în Calea Aurel Vlaicu, după ce principalul finanțator al UTA-ei a anunțat că a bătut palma pentru transferul unor fotbaliști importanți de la două formații cu pretenții din seria de Vest a Ligii a II-a.

„Avem opt jucători noi de la FC Argeș și FC Bihor. Numele lor le vom dezvălui în momentul în care semnăm contracte cu ei, dar, oricum, acestea se cam știu. Sper doar ca oamenii cu care m-am înțeles verbal sunt de cuvânt, iar noi să pornim reconstrucția echipei de la aceste transferuri”, a precizat Adrian Marțian.

Săptămâna viitoare, acesta intenționează să le prelungească înțelegerile și fotbaliștilor din vechiul lot doriți în continuare de Adrian Falub. „Într-adevăr, ar fi un mare pas în față dacă ne-am asigura serviciile acelor jucători de la Bihor și Argeș. Însă, ar mai fi și alții, cum avem nevoie de condiții de performanță. Am mai spus, jucătorii nu sunt totul dacă nu beneficiezi de un cantonament, de condiții de hrană, vitaminizare și recuperare după efort, ca și o salarizare decentă și făcută la timp. Aștept să avem toate astea, eu la UTA am învățat să nu mă iau după cu cuvinte frumoase și promisiuni”, a precizat și tehnicianul „textilitilor”.

„Ceferiștii” Amadio și Ene, doriți în continuare în Calea Aurel Vlaicu

Până la urmă, numărul fotbaliștilor din lotul ce a terminat sezonul 2012-2013 în Calea Aurel Vlaicu doriți și din toamnă la UTA ar putea fi ceva mai mare. De acum e sigur că Nenad Kovacevic nu va mai reveni la Arad, dar, teoretic, Laso, Feussi, Gligor, Siminic, Mărginean, plus Monac, Neagu și Bîrză (jucători care mai au contract cu „Bătrâna Doamnă” până în vara anului următor) au șanse să evolueze tot în „alb-roșu”.

Însă, mai există doi fotbaliști de care cel puțin Adrian Falub nu ar dori să se despartă. „Am avut ceva discuții cu cei de la CFR Cluj, pentru a ni-i da și pe mai departe pe Amadio și Ene, dar nu știu dacă acest lucru este posibil.  De fapt, Remo (n.a.Amadio) are ceva șanse să revină la noi, dar Ene nu prea cred. Din câte am înțeles, el intră în vederile lui Mircea Rednic, sau cel puțin conducerea CFR-ului are alte planuri cu el”, a precizat antrenorul arădenilor.

Amadio a fost portarul titular al „Bătrânei Doamne” în returul sezonului, iar Ene, la 19 ani, a evoluat în 70% dintre partidele oficiale ale teamului „textilist” în campionatul recent încheiat. Ambii mai sunt fotbaliștii celor de la CFR Cluj până în vara anului următor.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă