Marțian a găsit antrenor timișean pentru UTA! Vine din Liga a III-a, acolo unde se bătea la promovare

Marțian a găsit antrenor timișean pentru UTA!** Vine din Liga a III-a, acolo unde se bătea la promovare

Arădenii vor numi pe banca tehnică un antrenor surpriză. Eugen Trică va părăsi cu siguranță UTA, dar antrenorul nedorit de Marțian nu va fi înlocuit cu Adrian Falub. Conducerea „Bătrânei Doamne” a ajuns la un acord cu Sorin Bălu, antrenorul divizionarei a treia Mama Mia Becicherecu Mic.

Se pare că întârzierea unui răspuns din partea lui Falub i-a determinat pe Adrian Marțian și compania să se reorienteze. Clubul textilist a ajuns astfel la un acord cu antrenorul Sorin Bălu (36 de ani), care a încheiat turul Ligii a III-a pe locul 2 în C4 cu Mama Mia Becicherecu Mic. „Am avut un an excepțional la Becicherec, au fost rezultate foarte bune. Se poate spune că ne-am autodepășit. Nu pot să spun că sunt antrenorul lui UTA. Sunt tratative… E adevărat că am purtat discuții cu domnii Marțian și Catanzariti”, a declarat Sorin Bălu pentru Sport9.ro.

Sorin Bălu e astfel tehnicianul așteptat pe 20 ianuarie la reunirea alb-roșilor fixată de Adrian Marțian în urma neînțelegerilor cu Eugen Trică. Tânărul antrenor timișorean a activat până acum ca „principal” la nivelul eșaloanelor trei și patru din Banat. Acesta a promovat anul trecut cu Mama Mia după ce picase din C cu „pizzerii”. Printre echipele pregătite de Bălu se mai numără ACS Recaș, Flacăra Făget și Viitorul Sânandrei.

Sursa: Sport9
Foto: Banat Sport

Pe aceeași temă