Mărkuș și Selagea, aproape de legitimarea la Dinamo

28 Jun. 2012, 21:52 Bursa transferurilor
Mărkuș și Selagea,** aproape de legitimarea la Dinamo

Deși echipa orădeană de fotbal FC Bihor este în vacanță până pe data de 9 iulie, doi dintre cei mai buni jucători ai săi și-au reluat deja pregătirile, dar nu cu „roș-albaștrii” orădeni, ci cu „alb-roșii” de la Dinamo. Este vorba despre atacantul Adrian Mărkuș și mijlocașul Ciprian Selagea.

Cei doi au intrat în cantonament cu echipa bucureșteană și „au mari șanse de a fi păstrați în lot de Dinamo”, după cum susține președintele clubului orădean Țerban Morcan.

Atacantul Adrian Mărkuș s-a mai aflat și în iarnă în pregătiri cu dinamoviștii, atunci când i-a fost alături și Andrei Florean. De această dată, bucureștenii nu l-au mai chemat pe Florean, ci au decis să-l oferteze pe Selagea.

Se pare că dinamoviștii sunt destul de mulțumiți de prestațiile celor doi jucători de la FC Bihor și de aceea este foarte posibil ca aceștia să rămână în curtea „alb-roșiilor”.

Pe de altă parte, președintele FC Bihor, Șerban Morcan susține că și alți jucători de la echipa orădeană fac obiectul unor interese de la cluburi de primă ligă din țară, dar și din străinătate.

În ce privește lista de achiziții, Morcan a precizat că „în cazul în care vom continua parteneriatul cu Liberty, atunci consider că pentru a aborda promovarea ne-ar mai trebui câțiva jucători experimentați, cum ar fi un fundaș central sau un atacant”.

Sursa: Bihoreanul

28 Jun. 2012, 21:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă