Alba Iulia, pregătită pentru meciul anului, cu FCSB! Uniriștii vor să producă surpriza contra vicecampioanei. Doi jucători din lot au mai simțit gustul golului împotriva echipei lui Dică

Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 16:12 Stiri
Alba Iulia, pregătită pentru meciul anului, cu FCSB!** Uniriștii vor să producă surpriza contra vicecampioanei. Doi jucători din lot au mai simțit gustul golului împotriva echipei lui Dică

Ajunsă după nouă ani în „16″-imile de finală ale Cupei României, Unirea Alba Iulia este gata de confruntarea cu actualul lider al Ligii 1 Betano, FCSB. Va fi meciul anului pentru divizinara terță din Cetatea Marii Uniri, dar mai ales pentru micuța localitate din Munții Apuseni, Zlatna, ce va găzdui mâine partida de gală, de la ora 21:30, în nocturnă.

Echipa din Alba, finanțată de internaționalul Gicu Grozav, își propune să producă surpriza contra FCSB-ului, într-un meci ce se va disputa cu „casa închisă”, toate cele 2.600 de bilete puse la vânzare epuizându-se cu o zi înaintea partidei. „Am așteptat acest meci cu foarte mare interes. Sper să fim bine și să facem față evenimentului, să reușim să anulăm diferența de ligi între FCSB și Unirea Alba Iulia. La fotbal s-au mai întâmplat surprize și ne pregătim pentru așa ceva. Ne dorim un rezultat onorabil într-un joc în care avem foarte multe de câștigat”, declarat Adrian Bicheși, antrenorul albaiulienilor.

Doi dintre titularii echipei albaiuliene din jocul de mâine au mai marcat împotriva formației FCSB, Paul Păcurar (în tricoul echipei FCM Baia Mare, în urmă cu trei ani, în Cupa României) și „căpitanul” Ciprian Selagea (pentru Rapid, în Cupa Ligii).

„Este trist că nu am organizat pe Cetate meciul, cu 10-12.000 de suporteri în tribună altfel era. Vrem să ne autodepășim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri și lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forțele se vor egala și FCSB va avea un meci greu cu noi”, a spus Paul Păcurar.

„Am așteptat acest meci cu foarte mare interes. Sper să fim bine și să facem față evenimentului, să reușim să anulăm diferența de ligi între FCSB și Unirea Alba Iulia”, a precizat decarul „alb-negrilor”, Ciprian Selagea – cel mai experimentat compenent al Unirii.   

Unirea Alba Iulia și-a început aventura în Cupa României din turul secund, unde a învins în deplasare echipa FC Avrig, scor 1-0. Mai apoi, trupa lui Bicheși a terminat la egalitate jocul cu Industria Galda de Jos de pe teren propriu, scor 2-2, și s-a calificat în faza șaisprezecimilor după loviturile de departajare.

Articol și foto de Lucian DANCIU (Alba Iulia)
 

Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 16:12 Stiri
Pe aceeași temă