Marius Staicu va semna cu ACS Poli! Rufă: „E la Timișoara să discute”

Marius Staicu va semna cu ACS Poli!** Rufă:

Transferul lui Marius Staicu de la Reșița la Timișoara e ca și rezolvat. Golgheterul B2 a primit azi acceptul de a discuta direct cu ACS Poli. Metalul Reșița se va alege în urma înțelegerii cu unul dintre cei doi jucători pe care-i dorea, mijlocașul Andrei Artean.

Conducătorul rosso-nerilor, Cătălin Rufă, a confirmat pentru Sport9.ro că gruparea sa a ajuns la un acord cu ACS Poli în privința lui Staicu. „Staicu e azi la Timișoara să discute. Artean va veni la noi, e jucător U21, de viitor. Merită această șansă, nu se pune problema ca noi să-l împiedicăm pe Marius, el are poarta deschisă la noi, dacă vrea să se întoarcă. Suntem în discuții avansate și sper să se realizeze”, a declarat Rufă.

Andrei Artean a jucat în tur la FC Caransebeș și va fi deținut de către reșițeni în coproprietate cu societatea patronată de Marian Iancu.

De remarcat că mijlocașul pentru care Metalul insistă acum, Artean, a fost adus la Vâlcea de Alin Artimon, când patron era Rufă. Artean semnase deja contractul cu clubul condus de actualul patron al reșițenilor, dar, după plecarea lui Artimon de la Vâlcea, acesta n-a mai îngregistrat contractul jucătorului.

Inițial negocierile s-au împotmolit după ce Metalul a cerut pentru Staicu doi jucători, pe Dubei și Artean. Înțelegerea risca să cadă, dar ambele părți au fost dispuse la negocieri. Deocamdată jucătorul nu se va antrena cu echipa de Liga I până ce toate actele nu vor fi parafate.

Sursa: Sport9.ro

Pe aceeași temă