Marius Staicu, cedat de ACS Poli tot în seria a doua. Atacantul a refuzat să dea probe în Polonia

Marius Staicu, cedat de ACS Poli tot în seria a doua.** Atacantul a refuzat să dea probe în Polonia

ACS Poli s-a mai despărțit de un jucător în această săptămână. Atacantul Marius Staicu, care a bifat o singură partidă pe prima scenă, a fost împrumutat de timișoreni la o echipă care va evolua în aceeași serie cu ei. Atacantul de 27 de ani a ajuns la un acord ieri seară cu nou promovata Șoimii Pâncota după ce a mai fost ofertat de câteva divizionare secunde.

Despărțirea de Staicu era previzibilă în condițiile în care timișoreanul sosit de la Metalul Reșița nu a fost folosit în Liga I decât 85 de minute, în jocul cu Gaz Metan. Chiar și așa atacantul, care mai are un an de contract cu ACS Poli, nu a dus lipsă de oferte în această vară. El a fost dorit în prima ligă din Moldova, iar divizionara secundă poloneză Calisia Kalisz l-a chemat în probe, dar perioada de două săptămâni de testare a fost refuzată de timișorean, care a preferat să rămână în zonă. Șoimii Pâncota l-a acontat în fața lui FC Olt și Farul, care și-au manifestat de asemenea interesul pentru el, iar la gruparea arădeană va putea fi monitorizat în continuare de timișoreni.

„De multe ori am plâns”

Atacantul crescut la vechea Poli regretă că nu a primit prea multe șanse la ACS în Liga I. Staicu a fost împrumutat la Pâncota pe durata rămasă din contractul de la Timișoara, dar poate fi readus în iarnă dacă va confirma la nou promovata în B2. „Sper să revin la forma pe care am avut-o la Reșița și să le pară rău că m-au cedat așa ușor. Am venit cu sufletul la Timișoara. Mi-a fost greu, de multe ori mergeam acasă și plângeam. Poate că nu am fost dorit așa de mult aici. Dar mulți mi-au zis: Ridică fruntea sus și mergi mai departe”, a declarat Marius Staicu pentru SPORT9.ro.

Cel care a fost în turul ediției trecute golgheterul „rosso-nerilor” subliniază că nu le reproșează nimic celor de la ACS Poli. „Colegilor le doresc baftă la toți și multă sănătate… Poate că trebuia să primesc mai multe șanse sau poate că am fost eu slab și nu am corespuns, asta este. Nu-s supărat pe nimeni de la club, sunt oameni deosebiți toți. Alexa o să facă treaba bună la ACS Poli”, a mai spus „Staikone”.

Șoimii Pâncota a promovat din seria a IV-a a Ligii a III-a și i-a mai înregimentat în această vară printre alții pe ex-poliștii Flavius Băd și Gabriel Siminic.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă