Marius Liviu Floricel a semnat pe 4 ani cu Ceahlăul!

20 Jun. 2009, 14:36 Bursa transferurilor
Marius Liviu Floricel a semnat pe 4 ani cu Ceahlăul!

Marius Floricel este primul revenit la Ceahlăul, de la care a plecat în această iarnă, cand a fost cedat formației Lotus Băile Felix. Jucătorul de 22 de ani refuzase să-și prelungească înțelegerea cu echipa pietreană și fusese trimis la satelit, în liga a treia. La finalul campionatului, a negociat din nou cu Ceahlăul, pentru care va juca în următorii patru ani.

 

„Am insistat să-l aducem înapoi pentru că este un jucător tanăr, care are calități. Sper să-i fi venit mintea la cap, după ce a văzut cum se mănancă o pîine la alții, în comparație cu Ceahlăul”, a declarat președintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.
 

 

Marius Floricel devine astfel al doilea fundas dreapta de meserie din lotul nemtenilor, urmand a lupta pentru titularizare cu ex-brasoveanul Marius Burlacu sosit la Ceahlaul pe finalul turului de campionat de liga a 2-a in urma „dezintegrarii” formatiei Forex Brasov si care s-a impus ca titular in sezonul recent incheiat.
 

 

Conducătorii pietreni au avut și alte discuții, dar fără finalitate, din cauza pretențiilor exagerate ale jucătorilor. Ceahlăul nu mai vrea contracte cu nume și va plăti doar performanța.

 

„Cei care vor veni la Ceahlăul trebuie să vină în primul rînd cu sufletul. Toți vor avea contracte în limitele pe care le au jucătorii de aici și aceleași condiții: o parte contractuală fixă și una după cat joacă”, a mai declarat conducătorul grupării pietrene.

 

Oficialii Ceahlăului au un plan și pentru jucătorii tineri. Cei care nu vor intra în calculele antrenorilor pentru Liga I ar putea fi împrumutați la echipe din divizia a doua, pentru a avea continuitate în pregatire si jocuri oficiale in picioare.

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

20 Jun. 2009, 14:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă