Marius Ion și-a reziliat contractul cu FC Olt

Marius Ion** și-a reziliat contractul cu FC Olt

Atacantul sosit în vară de la FC Argeș, Marius Ion, s-a despărțit de divizionara secundă slătineană. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu jucătorul în privința rezilierii contractului, având în vedere faptul că nu a evoluat. Marius Ion s-a confruntat cu probleme medicale, după ce la un antrenament i-a recidivat o accidentare mai veche.

Jucătorul a fost suspus, anul trecut, intervenției chirurgicale, fiind nevoit să stea departe de teren o bună perioadă de timp. Atacantul a bifat câteva minute sub culorile grupării FC Olt Slatina în meciul de Cupă, iar în campionat a prins ultimele secvențe ale partidei din prima rundă cu CSM Rm. Vâlcea

Oprescu trimite jucătorii sub 21 de ani din meciul cu Bistrița

În altă ordine de idei, jucătorii tineri ai lotului grupării FC Olt vor avea șansa să evolueze în compania celor mai bune formații ale seriei. Banca tehnică intenționează să acorde credit componenților sub 21 de ani, având în vedere faptul că obiectivul, accedera în play-off, a fost îndeplinit.

Divizionara secundă slătineană pregătește, în aceste zile, meciul din deplasare cu Gloria Bistrița, formație ce speră în revenirea pe prima scenă a fotbalului. Pentru a căpăta experiență, jucătorii tineri vor avea șansa de a evolua în play-off, în compania unor formații puternice. FC Olt Slatina și-a atins obiectivul, prin urmare oficialii clubului își doresc să formeze cât mai mulți tineri jucători.

Decizia a fost luată, după ce componenții experimentați ai lotului nu au mai reușit evoluțiile bune din cadrul sezonului regulat. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a terminat pe locul patru în clasamenul general, cu 36 de puncte, la o lungime distanță de ocupanta poziției secunde. Debutul în play-off nu a fost cel așteptat, prin urmare unsprezecele de start va aduce modificări.

Lotul grupării FC Olt Slatina va face, joi, deplasarea la Bistrița. În sezonul regulat, slătinenii au obținut un punct cu ardelenii, înregistrând o remiză albă, chiar în deplasare. Misiunea slătinenilor în a reveni cu puncte, nu va fi deloc ușoară, ardelenii având nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa promovării, după eșecul din runda precedentă cu liderul seriei, CSU Craiova.

Gloria Bistrița – FC Olt Slatina se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Jean Pădureanu”. După deplasarea din Ardeal, divizionara secundă slătineană va întâlni, pe teren propriu, CSM Râmnicu Vâlcea. Turul play-off-ului va fi încheiat pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș, echipă în fața căreia FC Olt Slatina nu a cunoscut înfrângerea în actuala stagiune.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă