Marian Marin dă probe la Petrolul

Marian Marin** dă probe la Petrolul

Croatul Ivan Simurina, 22 de ani, ultima oară la NK Zadar, și Marian Marin, 27 de ani, de la Fortuna Poiana Câmpina, au participat la antrenamentele echipei Petrolul Ploiești, cei doi fundași aflându-se în perioada de testare în vederea semnării unor contracte.

Verdictul în privința achiziționării celor doi aparține antrenorului Mircea Rednic, însă sunt șanse minime ca vreunul dintre ei să fie luat în calcul pentru meciul din prima etapă a returului, de vineri, cu FC Brașov.

Absențele lui Satli, suspendat, și Ipsa, accidentat, lasă o singură variantă viabilă pentru postul de fundaș central în partida cu FC Brașov, Geraldo Alves. În aceste condiții, cel mai probabil, antrenorul Mircea Rednic va fi nevoit să improvizeze în centrul apărării, unde portughezul ar putea juca alături de Ioan Filip sau de Andrei Peteleu, singurii care au mai evoluat pe această poziție.

Partida Petrolul Ploiești – FC Brașov, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Ilie Oană.

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă