Mărginean are probleme la Bistrița și nu exclude o revenire la UTA!

Mărginean are probleme la Bistrița** și nu exclude o revenire la UTA!

Asemenea tuturor utiștilor cărora le-au expirat contractele în vara anului trecut, Radu Mărginean a optat pentru o altă grupare. Experimentatul fotbalist a fost convins să se întoarcă la Bistrița, însă nici aici lucrurile nu sunt roze. Jucătorii și antrenorii au trei salarii restante, iar conducerea clubului e la stadiul de promisiuni. Conform acestora, „gloriștii”  ar trebui să încaseze o parte din bani săptămâna viitoare, iar dacă acest lucru nu se întâmplă o parte dintre fotbaliști vor forța plecarea.

Printre aceștia se află și Mărginean, de serviciile căruia s-au interesat deja două-trei echipe. Printre acestea se află și UTA, acolo unde mijlocașul defensiv ar reveni cu inima deschisă, dacă teamul din Calea Aurel Vlaicu revine pe linia de plutire din punct de vedere financiar.

„Am avut o discuție de principiu cu cineva de la club, însă e prematur să dau un răspuns acum. Dacă problemele se rezolvă la Bistrița, voi rămâne aici pentru a încerca să promovăm, dacă nu…Se știe că aș prefera să vin din nou acasă, mai ales la UTA, însă nu orice condiții”, a mărturisit arădeanul, care este printre preferații lui Adrian Falub, tehnicianul ales să-l înlocuiască pe Eugen Trică.

Nu mai este un secret că Falub ar dori să lucreze din nou și cu Feussi sau Kovacevic, fotbaliști abordabili la această dată.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă