Mărginean a semnat cu Bistrița, Polgar stă la rând

Mărginean a semnat cu Bistrița,** Polgar stă la rând

Fiindcă „Bătrâna Doamnă” e în aer și la această dată, jucătorii arădeni care în mod normal ar fi avut loc în Calea Aurel Vlaicu își oficializează relațiile cu alte grupări. După Gligor, Pavel, Huțanu și Cuedan, care au ales Oltul și Dragalina, care a optat pentru CSU Craiova, și Radu Mărginean și-a ales viitoarea echipă. Mai precis este vorba despre reluarea unei mai vechi relații și asta pentru că fotbalistul care a purtat banderola de căpitan în ultimele etape la UTA a semnat din nou cu Gloria Bistrița. Este vorba despre un contract pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire pe lângă unul.

Obiectivul formației transilvănene antrenate acum de tandemul Coroian – Negrean este revenirea rapidă în Liga I, iar la asta ar putea pune umărul și Norbert Polgar.

Fotbalistul crescut în Calea Aurel Vlaicu este pe cale să treacă probele susținute la Bistrița, fiind văzut ca o soluție pentru banda dreaptă, fie ca fundaș sau mijlocaș. „Sâmbătă, mai avem un joc în familie, la capătul căruia voi afla dacă sunt dori cu adevărat aici. Dacă nu s-a putut să mă întorc acasă la UTA, mi-aș dori să rămân la un club serios precum cel bistrițean și să promovăm la capătul acestui sezon”, ne-a mărturisit fotbalistul de 24 de ani.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă