Mardare și Dragoș Stan, țintele gugulanilor. Micșa: „Pretențiile vrem să fie mai mari decât în sezonul precedent”

Mardare și Dragoș Stan, țintele gugulanilor.** Micșa:

FC Caransebeș, cu Alin Artimon la timonă, își va relua pregătirea pentru noul sezon de Liga 2 luni, 6 iulie, pe stadionul Municipal din Parcul Teiuș. Gruparea gugulană va avea mai multe noutăți la primul antrenament, printre aceștia fiind Ștefan Mardare (27 ani, fundaș), fost jucător la Rapid, Debrecen, UTA și ultima dată la Național Sebiș, și Dragoș Stan (28 ani, mijlocaș), fost la Unirea Alba Iulia, Mureșul Deva, UTA și ultima dată la Oțelul.

Președintele Dorin Micșa a spus într-o intervenție telefonică la radio Sport Total FM că obiectivul echipei este de a se clasa între primele șase locurile ale seriei în care va evolua în noul sezon. Acesta vrea cel puțin șase transferuri care să mărească valoarea lotului, i-a numit pe cei doi jucători despre care am scris mai sus și spune că va purta negocieri și cu ACS Poli pentru a împrumuta fotbaliști.

„Pretențiile vrem să fie mai mari decât în sezonul precedent. Anul acesta, împreună cu Alin Artimon, dorim să facem mai mult. Nu avem un obiectiv impus, dar ne gândim la primele șase locuri. Pe lângă jucătorii care au rămas din sezonul trecut, vrem să și aducem încă vreo șase jucători care să crească valoare lotului. Încă nu am parafat nicio mutare, dar avem discuții cu șapte-opt jucători. Avem discuții cu Ștefan Mardare, fost jucător de Liga 1. Va veni și Dragoș Stan, care a jucat și el la Galați. Mai vin și alții, dar nu divulgăm numele până nu semnăm. Am reziliat și contractele a doi jucători. Vor pleca și cei care sunt la final de contract, pe care nu ne mai bazăm în sezonul viitor. În mare avem lotul conturat. Vom aduce câțiva jucători și de la Timișoara și ne vom baza în mare parte pe jucătorii Under 19 care vom fi obligați să îi folosim. Marți mă voi întâlni cu Daniel Stanciu”, a spus Micșa în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Directorul sportiv al clubului, Dan Avram, anunța la finalul sezonului recent încheiat că opt fotbaliști nu se mai regăsesc pe lista de preferințe a staff-ului tehnic pentru noul campionat. Horia Popa, Valentin Coca, Alexandru Manea, Ovidiu Stoianof, Marius Cotigă, Ionuț Stancu, Gabriel Precup și Alexandru Boștină erau aceștia.

Foto: Mircea Roșca

Pe aceeași temă