Mansour, vizat de ACS Poli

Mansour,** vizat de ACS Poli

 Călin Rosenblum, managerul sportiv al lui ACS Poli, a declarat în cadrul unei emisiuni locale de sport că va discuta cu Gueye Mansour în vederea unei reveniri a acestuia pe „Dan Păltinișanu”. Atacantul senegalez se află la Timișoara după despărțirea de Ordabasy (Kazahstan) și a intrat în atenția noii grupări timișorene din Liga a II-a.

„E în Timișoara, vom discuta cu Mansour. Vedem în ce situație fizică e, pretențiile lui. Știu că vrea să rămână în Timișoara”, a declarat Rosenblum, la Divizia Locală, de pe postul Digi 24 Timișoara. Gueye Mansour a urmărit amicalul lui ACS Poli cu Ripensia din urmă cu câteva săptămâni. Senegalezul a evoluat ultima dată la gruparea cazacă FC Ordabasy, pentru care a marcat trei goluri importante în acest sezon de Europa League.

Jucători din Portugalia și Serbia

Pe lângă țintele anunțate, precum Ovidiu Petre sau Nicolas Gorobsov, jucători aflați aproape de o înțelegere cu ACS Poli, conducătorul „alb-negrilor” a anunțat interesul pentru achiziționarea de noi jucători, fie din prima divizie, fie din străinătate. „Putem aduce jucători noi din Serbia și Portugalia. Din discuțiile avute cu impresarii și jucătorii, străinii sunt cei mai serioși. Vali e foarte mulțumit de jucătorii sârbi din echipă”, a adăugat Călin Rosenblum pentru aceeași sursă.

Luni, la antrenamentele timișorenilor a sosit de altfel un nou străin, Mirzan Zonic, un mijlocaș bosniac de 21 de ani.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă