Maghici e aproape utist, iar Popescu și Ardelean au fost întorși din drum

Maghici e aproape utist,** iar Popescu și Ardelean au fost întorși din drum

„Oficialii” UTA-ei au avut ceva activitate miercuri. Ei au reluat negocierile cu Eugen Trică pentru a-l obliga pe acesta să plece de la Arad, dar și cu unii fotbaliști. La birourile din Calea Aurel Vlaicu a intrat Casian Maghici (foto, dreapta), fotbalist care s-a despărțit de FC Botoșani și-și poate alege singur viitorul.

La 30 de ani, arădeanul a acumulat destulă experiență la nivelul primelor două eșaloane și ar fi o achiziție importantă având în vedere că e un fotbalist polivalent. La echipele pe la care a trecut: ACU Arad, Unirea Alba Iulia, FC Brașov, FC Săcele, FCM Târgu Mureș, Victoria Brănești, Voința Sibiu sau Botoșani, Marghici a evoluat ca fundaș și mijlocaș de bandă, dar și mijlocaș central.

Apoi, în „alb-roșu” vor rămâne și Ovidiu Popescu și Florin Ardelean. Cei doi sperau să-și primească actele după ce au părăsit sala la ședința de luni, însă lucrurile nu au ieșit cum au vrut ei. Nici măcar solicitările trimise administratorului judiciar, prin care cei doi tineri fotbaliști cereau încetarea raporturilor de muncă nu au avut efect. 

Gurile rele spun că însuși Eugen Trică i-ar fi sfătuit cum să acționeze, promițându-le că-i va redirecționa spre CSKA Sofia, dar conducătorii UTA-ei, dar și impresarul lor, printr-o acțiune în forță, dublată – totuși – și de niște bani, a oprit totul. Popescu și Ardelean vor fi nevoiți să se prezinte la programul echipei și să accepte că, probabil, vor rămâne în Calea Aurel Vlaicu cel puțin până în vară.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă