Maghici, impresionat de cele găsite la FC Botoșani

14 Jul. 2012, 18:25 Bursa transferurilor
Maghici,** impresionat de cele găsite la FC Botoșani

Casian Maghici și-a încheiat aventura la Sibiu, el evoluând stagiunea trecută în tricoul Voinței pe prima scenă. Odată cu retrogradarea celor de pe malul Cibinului a expirat și înțelegerea forbalistului arădean cu ei, așa că cel care a mai jucat în Liga 1 cu Unirea Alba Iulia și Victoria Brănești a ales altă destinație, și anume cea numită FC Botoșani.

„Am semnat un angajament pe doi ani. Se vrea performanță la Botoșani, obiectivul e promovarea. Am găsit o infrastructură solidă din toate punctele de vedere, atmosfera e bună, iar oamenii de aici sunt serioși. Ce au promis, au dat”, a povestit Maghici, care a devenit coleg cu fostul stelist Valeriu Bordeanu, ex-petrolistul Dinu Todoran, plus, aproape sigur, vor semna cu botoșănenii experimentații Sorin Frunză și Keita, ultimul jucător la Gloria Bistrița.

Arădeanul în vârstă de 27 de ani a mai jucat „acasă” la CSS Gloria, West Petrom Pecica, Telecom și ACU. Nu însă și la UTA, deși și-ar fi dorit foarte mult să fie în curtea Bătrânei Doamne. „Nici acum n-au fost discuții, doar unele amicale. Dar mă bucură faptul că mai mulți arădeni sunt cooptați în lotul echipei. M-aș bucura să fie și alții. Mai sunt Botiș, a cărui experiență e mare, Bier, Polgar, Rus, Cuedan, ar putea juca liniștiți să facă față cerințelor echipei UTA. În fond, cu arădeni au fost obținute cele mai performanțe”, a comentat Maghici pentru Sport Arad.

14 Jul. 2012, 18:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă