Maghici și Fülöp au semnat cu FC Botoșani

09 Jul. 2012, 18:58 Bursa transferurilor
Maghici și Fülöp** au semnat cu FC Botoșani

Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani, a declarat că a ajuns la un acord cu jucătorii Casian Maghici și István Fülöp (foto).

„Maghici a semnat pe o perioadă de doi ani, în timp ce Fülöp a semnat pentru patru ani”
, a declarat Cornel Șfaițer.

Născut pe 5 mai 1984, Casian Maghici evoluează ca fundaș dreapta și a jucat ultima oară pentru formația Voința Sibiu cu care a retrogradat în Liga a II-a. István Fülöp este născut pe 18 mai 1990 și este atacant. Fülöp vine la Botoșani din postura de golgeter al divizionarei C, Avântul Reghin.

Amicale cu CSMS Iași și Ceahlăul

După ce Costel Orac a testat lotul pe care îl are la dispoziție în compania formației Luceafărul Mihai Eminescu, FC Botoșani va disputa două meciuri test în compania unor formații din primul eșalon fotbalistic.

„După ce joi, 12 iulie vom juca cu C.S.M.S. Iași, în capitala Moldovei, vom suține și sâmbătă, 14 iulie un amical tot cu o echipă prim-divizionară, Ceahlăul Piatra Neamț, de data aceasta la Botoșani. Ora va fi stabilită în funcție de temperatura de afară, 18.00 sau 19.00″, a declarat, pentru fcbotosani.ro, directorul executiv al FC Botoșani, Dumitru Brânză.

Foto: Eduard BLAGA

09 Jul. 2012, 18:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă