A marcat nouă goluri într-un singur meci

15 Sep. 2011, 19:37 Ligi județene
A marcat nouă goluri într-un singur meci

La un moment dat, antrenorul lui FC Zalău, Marius Pașca, spunea că județul Sălaj nu are atacanți de calitate care să facă față la nivelul Ligii a III-a. Insă, acest lucru nu este întru-totul adevărat. Gruparea de Liga a IV-a, CS Barcău Nușfalău, are în curte unul dintre cei mai talentați atacanți, este vorba despre tânărul Codruț Ardelean.

Acesta a făcut parte chiar din lotul echipei FC Silvania, pe vremea când activa în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării. Însă, la un moment dat, a lăsat fotbalul pentru artele marțiale. A evoluat și în Campionatul Național de juniori republicani sub comanda lui Adrian Damian, iar acum a ajuns să joace în Liga a IV-a, la echipa de seniori CS Barcău Nușfalău.

AFLĂ‚ MAI MULTE DESPRE CODRUȚ ARDELEAN

Duminica trecută, Codruț Ardelean a fost protagonistul unui episod mai rar întâlnit pe un teren de fotbal. Atacantul grupării din comuna sălăjeană Nușfalău a marcat nu mai puțin de 9 goluri în poarta formației AS Venus Măeriște, câștigătoarea fazei județene din acest an a Cupei României. Ca atare, jucătorul originar din Șimleu Silvaniei este lider autoritar în clasamentul celor mai buni marcatori ai Sălajului și impresionează meci de meci, însă FC Zalău, singura echipă care reprezintă județul în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc, nu l-a avut în vizor în vară, când chiar a căutat un atacant tânăr

15 Sep. 2011, 19:37 Ligi județene
Pe aceeași temă