Mădălin Martin, a treia achiziție pentru FC Argeș. Săndoi: „Îmi doresc să redevină jucătorul de la Rapid”

Mădălin Martin, a treia achiziție pentru FC Argeș.** Săndoi:

FC Argeș a realizat, luni, cel de-al treilea transfer din această iarnă. După ce săptămâna trecută gruparea din Trivale s-a înțeles cu fundașul Mădălin Ciucă, fost la UTA Arad, și cu mijlocașul la închidere Sorin Tăbăcariu, de la FC Voluntari, oficialii alb-violeți au ajuns la un acord și cu Mădălin Florin Martin (25 de ani), fotbalist care în prima parte a campionatului a evoluat la Metaloglobus București, colega de serie a alb-violeților. Cele două părți au bătut palma pentru un contract pe 6 luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon, în eventualitatea în care jucătorul va confirma așteptările.

Pentru formația din Capitală, de care s-a despărțit în această iarnă, atacantul format de Rapid a evoluat în 13 meciuri, dintre care în 9 a fost titular, și a marcat 3 goluri.

Martin evoluează ca mijlocaș ofensiv, dar și ca atacant și a jucat atât în Liga 1, cât și în Liga 2 pentru Rapid, echipă alături de care a reușit două promovări. În cariera sa a mai trecut și pe la CSM Poli Iași, unde însă nu s-a acomodat.

Săndoi: „Are calități deosebite”    

Mădălin Martin se pregătește cu FC Argeș de două săptămâni și a fost folosit câte o repriză de Emil Săndoi în amicalele cu Unirea Bascov și FC Aninoasa. Tehnicianul grupării din Trivale este convins că Mădălin poate redeveni jucătorul de la Rapid dacă va fi sănătos.

„Martin este un jucător care poate să ne ajute. Eu îl cunosc și de la echipa națională de tineret. Avea calități deosebite într-o anumită perioadă. Se anunța ca o mare promisiune a fotbalului românesc. Din păcate, a avut și o perioadă de regres, dar sperăm să fie pe un trend ascendent. Îmi doresc ca el să confirme așteptările și să redevină jucătorul de la Rapid”, a spus Emil Săndoi.

Amical cu Academia Rapid

Altfel, fotbaliștii de la FC Argeș vor disputa, în această săptămână, cel de-al treilea meci de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa pregătită de Emil Săndoi va întâlni, joi, de la ora 11:00, pe Academia Rapid, formație pentru care evoluează Daniel Pancu, Vasile Maftei, Daniel Niculae și Ionuț Voicu, fotbaliști cu sute de meciuri în Liga 1.

Disputa cu giuleștenii se va juca pe terenul sintetic de la Bradu. La o zi după acest test cu alb-vișinii, fotbaliștii lui Emil Săndoi vor termina cantonamentul de pregătire și vor primi câteva zile libere pentru a sta alături de familii.

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă