Mădălin Ciucă vrea să promoveze cu Reșița în Liga 1: „ACS Poli nu cred că este o echipă mai bună decât noi”

Mădălin Ciucă vrea să promoveze cu Reșița în Liga 1:**

La aproximativ cinci săptămâni după startul noului sezon de ligă secundă, Metalul Reșița, actualul lider al Seriei a II-a, și-a prezentat în cadrul unei conferințe de presă organizată joi noile achiziții.

Unul dintre jucători nou-veniți la Metalul, fundașul Mădălin Ciucă (32 de ani), care în cariera sa a mai evoluat la Extensiv Craiova, FC Caracal, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova, a explicat că a venit în Valea Domanului cu intenția de a ajunge din nou în prima ligă.

„Am avut discuții cu patronul echipei și cu Daniel Oprița când am venit aici și sperăm să jucăm bine în fiecare meci și să câștigăm cât mai multe meciuri. Obiectivul meu personal e să promovez. ACS Poli Timișoara are un buget mai mare, condiții mai bune, dar nu cred că este o echipă mai bună decât noi. Ca o părere personală, avem șanse de promovare. Nu este ceva imposibil. Însă îți trebuie și lucrurile astea care nu se văd pe lângă echipă, condiții de antrenament, condiții materiale, jucătorii trebuie să fie motivați, concentrați și să aibă mentalitate de învingători. Nu trebuie să ne sperie nimeni” , a spus Mădălin Ciucă, citat de arenabanateana.ro.

Celelalte noi achiziții ale Metalului Reșița sunt:

Sorin Ciobanu, 25 de ani, a jucat la Fortuna Poiana Câmpina, Petrolul, Sportul Studențesc.
Florin Anițoiu, 20 de ani, a jucat la Fortuna Poiana Câmpina, Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara.
Alexandru Giurgiu, 22 de ani, a jucat la Dinamo II, FC Drobeta Turnu Severin și la Unirea Alba Iulia.
Marius Feher, 25 de ani, a jucat la Gloria Bistrița, jucător cu experiența primei ligi.
Vasile Buhăescu, 26 de ani, a jucat la Târgu Mureș, FC Vaslui, Petrolul, are meciuri în Liga I, cu Petrolul și Târgu Mureș. De asemenea, are în palmares două promovări pe prima scenă a fotbalului românesc, la Petrolul (alături de Oprița) și la Târgu Mureș.
Leonard Manole, 21 de ani, a jucat la FC Vaslui și FC Argeș.
Alin Roman, 20 de ani, a jucat la Dinamo, Tg. Mureș și ACS Poli Timișoara.
Claudiu Ionescu, 30 de ani, a jucat la CS Mioveni, CSMS Iași (în Liga I) și FC Olt Slatina.
Albert Voinea, 22 de ani, a jucat la Pandurii Târgu Jiu, CSM Rm. Vâlcea și CSU Craiova.

„Până acum suntem mulțumiți de jucătorii care au semnat cu Metalul Reșița. Sper ca fiecare dintre ei să vină cu un plus pentru echipă”, a spus antrenorul Daniel Oprița.

VEZI pe Arena bănățeană GALERIA FOTO de la prezentarea jucătorilor

Pe aceeași temă