„Mă bucură venirile lui Bucur și Neagu, dar avem nevoie de atacanți”

12 Jan. 2012, 13:33 Bursa transferurilor
„Mă bucură venirile lui Bucur și Neagu,** dar avem nevoie de atacanți

UTA a reușit să realizeze primele două achiziții importante ale iernii. Astfel, George Neagu și Cătălin Bucur și-au depus semnătura pe contractele oferite de clubul arădean, cei doi devenind oficial utiști.

„Mă bucură venirile celor doi jucători, dar nu sunt liniștit total în ceea ce privește transferurile. Neagu este un jucător pe care îl cunoaștem, a fost aici și și-a dorit foarte mult să revină la Arad, lucru foarte important. Are dorința să pună umărul pentru creșterea echipei, acest lucru se vede la antrenamente, unde dă totul din el. Poate evolua atât în banda stângă a defensivei, cât și în centru, dar și ca mijlocaș stânga. Pe Bucur ni l-am dorit și în vară, au fost discuții foarte avansate, am fost pe punctul de a semna, însă și-a dat cuvântul pentru cei de acolo și a mai rămas până în iarnă. Poate evolua ca și al doilea vârf, sunt sigur că ne va ajuta mult în această parte a doua a sezonului”, este de părere Roli Nagy.

Antrenorul „textiliștilor” și-a exprimat părerea și despre jucătorii aflați în probe: „Sunt tineri cu calități, unii dintre ei au valoare, dar e prea devreme să ne facem o părere corectă. Rămâne să îi evaluăm în continuare și să vedem dacă ne putem baza pe ei la prima sau la a doua echipă. Trebuie să existe un interes și pentru formația secundă, acolo de unde au venit în ultima perioadă jucători ca Suslak, Miron sau Capătă”.

În fine, Nagy a vorbit și despre problemele din ofensiva echipei sale. „Este clar că avem nevoie de întăriri în atac, acolo unde momentan am rămas în Bucur, Capătă și Miron. Suntem în discuții avansate cu câțiva jucători, sperăm ca în cel mai scurt timp să și semnăm și să îi avem la antrenamente. Am suferit acolo în tur, Drăghici a fost contestat chiar dacă a avut și evoluții bune, dar și meciuri mai puțin reușite. Marea supărare este că cei care au jucat alături de el nu au venit cu acel plus de care era nevoie. Mă refer în special la Claudiu Drăgan, jucător care nu a evoluat așa cum ne așteptam și cum se aștepta și el. Capătă a fost poate puțin luat de val, în timp ce Miron a avut o creștere evidentă de formă. Dar, ei trebuie dresați în sensul pozitiv al cuvântului. În orice caz, avem nevoie de întăriri în ofensivă”, a concluzionat fostul mijlocaș.

Sursa: Sport Arad

12 Jan. 2012, 13:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă