Lukacs și Ursu in, Spiridon out de la SC Bacău

31 Jan. 2012, 10:58 Bursa transferurilor
Lukacs și Ursu in,** Spiridon out de la SC Bacău

Sport Club Bacău a plecat luni la prânz într-un cantonament de 12 zile la Slănic Moldova. În lotul deplasat la munte de Marin Barbu s-au regăsit și două nume noi: atacantul Raymond Lukacs de la Astra II și mijlocașul Ciprian Ursu, de la CS Otopeni.

Trupa SC-ului urmează să fie completată de un alt atacant care va veni de la Astra II, via CS Panciu: Cătălin Costin. „Sunt jucători cu calități, care au evoluat în liga secundă și, în mod normal, ar trebui să aducă un plus la echipă”, i-a prezentat „Magiun” Barbu, care nu va mai putea conta, în schimb, pe mijlocașul Dan Spiridon, pus pe liber de conducerea clubului. „Am înțeles că au existat unele nemulțumiri referitoare la el. Sunt chestii mai vechi, dinaintea sosirii mele la echipă, așa că nu pot comenta prea mult”, a declarat Barbu. Spiridon pleacă astfel de la Sport Club după doar jumătate de sezon, el fiind adus la gruparea susținută de Consiliul Local vara trecută, de antrenorul din acea perioadă al echipei, Cristi Popovici.

În altă ordine de idei, Sport Club va rata și amicalul de miercuri, cu Dinamo II, după ce vinerea trecută a fost nevoită să renunțe la testul cu Delta Tulcea. „Cei de la Dinamo II ne-au comunicat că nu mai pot juca împotriva noastră deoarece pleacă în Antalya”, au anunțat conducătorii Sport Clubului. Astfel, următorul meci al băcăuanilor va fi cel de joi, cu CSM Moinești.

Sursa: Deșteptarea

31 Jan. 2012, 10:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă