Luchin ar putea ajunge gratis la Vaslui! De ce depinde mutarea

15 Aug. 2011, 09:37 Bursa transferurilor
Luchin ar putea ajunge gratis la Vaslui!** De ce depinde mutarea

Cel mai nou jucător înscris pe lista plecărilor de la Poli Timișoara este Srdjan Luchin (foto). Adrian Porumboiu a anunțat sâmbătă că fundașul va juca la Vaslui, însă mutarea este departe de a fi oficială.

Cristea Opria, impresarul fotbalistului, vrea să îl trimită pe Luchin la Vaslui din postura de jucător liber, astfel încât clubul din Moldova să nu plătească niciun ban Timișoarei. „Noi suntem în litigiu cu Poli Timișoara, pentru că jucătorul nu a fost plătit de 70 sau 80 de zile. O să facem memoriu ca să devină liber de contract. Marți (n.r. – mâine) vom depune memoriu și, dacă vom câștiga, Luchin va merge la Vaslui. Dacă nu, va rămâne la Timișoara. Dar nu prea văd cum am putea pierde, pentru că termenul de 60 de zile de când nu și-a primit salariul a fost depășit”, a declarat Cristea Opria.

Iancu: „Au șanse mici să câștige”
Președintele lui Poli este la fel de optimist ca și Cristea Opria, în ceea ce privește litigiul care va fi inițiat de impresar. „Nu cunosc situația contabilă a lui Luchin, dar nu o să fim de acord să plece liber. E în regulă dacă va pleca sub formă de transfer, dar dacă își va depune memoriu, noi ne vom apăra și sunt șanse mici să fie declarat liber. Eu am o relație bună cu Porumboiu și, dacă vrea să îl transfere, să ne contacteze. Dar eu știu că FC Vaslui nu poate face transferuri până în iarnă”, a declarat Marian Iancu.

articol scris de Radu Faur

15 Aug. 2011, 09:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă