Litigiu de 40.000 de euro!

Litigiu de 40.000 de euro!

Clubul de liga C Prahova, Oțelul Larissa are posibilitatea să devină cea mai bogată echipă de la acest nivel competițional! Echipa prahoveană se va prezenta, joi, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, din cadrul Federației Române de Fotbal, ca parte reclamantă în două dosare, pentru suma totală de 40.000 de euro!

În vară, Oțelul „prahovean” a transferat trei jucători la echipe de eșalon superior, Istrate la Unirea Alba Iulia și George Ștefan plus Martac, la Corona Brașov. Clubul prezidat de Adrian Teodorescu a transferat acești jucători de la Titu, și i-a revândut, imediat, grupărilor mai sus menționate. Pentru cei doi jucători dați celor de la Corona Brașov, Oțelul Larissa reclamă neplata unor tranșe de transfer, câte 20.000 de fiecare fotbalist, dintr-un total de 80.000 de euro, sumă totală pe care clubul prahovean speră să o obțină prin decizie CNSL, următorul termen d eplată fiind 15 octombrie.

Deja, între cele două părți, au fost două termene de judecată, la comisia FRF, care astăzi va dezbate, din nou, litigiul financiar.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă