Lista fotbaliștilor puși pe liber de Farul s-ar putea mări! Artimon continuă să tragă linie

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Dec. 2012, 13:30 Actualizat: 17 Dec. 2012, 13:30 Bursa transferurilor
Lista fotbaliștilor puși pe liber de Farul s-ar putea mări!  Artimon continuă să tragă linie

Antrenorul principal al FC Farul, Alin Artimon, a declarat că lista jucătorilor care nu vor mai evolua din retur la echipă s-ar putea mări.

„Lista jucătorilor care vor pleca poate să crească, în funcție de ce constatări vom mai face și în urma unor analize. Cei pe care i-am anunțat rămân «bătuți în cuie», nu se mai schimbă nimic. Rămâne să vedem ce putem completa. Dacă nu, în lot sunt nu mai puțin de 7, 8 juniori, pe care-i vom atrage spre echipa mare. Logic, încercăm să completăm lotul pe posturile pe care am avut probleme în tur”, a spus Alin Artimon.

Până în prezent, șase jucători din lotul care a evoluat în turul Ligii II, Seria I, pentru FC Farul nu vor mai face parte din echipă începând din retur. Aceștia sunt Vali Sandu, Marius Matei, Dumitru Antonio, Cosmin Stegaru, Dani Popa și Andrei Sescioreanu.

De asemenea, nici fostul căpitan al echipei, George Curcă, nu a putut confirma că se va reîntoarce la echipă, după ce, în această iarnă, portarul și-a terminat contractul cu gruparea constănțeană.

Sursa: Cuget Liber

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Dec. 2012, 13:30 Actualizat: 17 Dec. 2012, 13:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă