Leu la pândă! Alți doi jucători și-au reziliat contractele cu Dunărea Călărași: „O să vedeți o altă echipă din retur”

Leu la pândă!** Alți doi jucători și-au reziliat contractele cu Dunărea Călărași:

După dezastrul de la Chindia, meci pierdut de Dunărea cu 5-0, noul președinte al clubului călărășean, Bogdan Leu, a „sfâșiat” în carne vie în lotul echipei. Patru jucători au părăsit clubul de pe malul Borcei, iar lista nu a fost închisă.

„AFC Dunărea 2005 Călărași s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de alți doi jucători. Este vorba de atacantul Denis Adrian Dobra și mijlocașul Ovidiu Cosmin Popescu”, scrie site-ul oficial al clubului.

Anunțul a fost făcut de președintele Bogdan Leu, care a mai adăugat: „Am convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale cu Denis Dobra și Ovidiu Popescu. Le mulțumim pentru colaborare și le urez mult success în carieră”.

Cei doi jucători s-au transferat la Dunărea la începutul actualului sezon. În vârstă de 21 de ani, pe care-i va împlini pe 31 decembrie, Dobra a sosit de la Delta Dobrogea Tulcea, marcând și un gol pentru „galben-albaștri” (1-0 în partida de acasă cu CS Afumați). Ovidiu Popescu, 23 de ani împliniți pe 10 iunie, s-a transferat de la Sporting Roșiori.

Ceilalți doi fotbaliști care nu au mai vrut să joace la Dunărea sunt Bogdan Panait și Daniel Barna. Bogdan Panait s-a transferat la Dunărea la începutul sezonului 2015-2016, iar Daniel Barna a venit la scurt timp de la startul actualei stagiuni. Ambii au evoluat în linia defensivă și și-au reziliat contractele la începutul săptămânii trecute.

La capitolul noi achiziții, Bogdan Leu și-a făcut o listă cu înlocuitorii celor care nu mai vor să joace la Dunărea din retur. Nume sonore, dar mai ales fotbaliști care vor să facă performanță și-au dat acordul în principiu să vină să-l ajute pe Adrian Mihalcea și să salveze Dunărea de la retrogradare. „Avem deja o listă cu viitorii jucători. Este și normal să întărim echipa pentru a ne îndeplini obiectivul. O să vedeți o altă echipă din retur, a spus Leu.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Pe aceeași temă